Sommarmusikskolor 2016

Välkommen till årets sommarmusikskolor för blåsare och slagverkare. Vad kan vara mer inspirerande än att tillbringa en hel sommarvecka tillsammans med människor som har samma musikintresse som du själv? Du lär du dig spela bättre på ditt instrument och veckan ger dig motivation som räcker hela året.

Årets sommarmusikskolor erbjuder kurser för både barn, ungdomar och vuxna och utgångspunkten är att alla ska kunna utvecklas utifrån sin egen nivå. Inom varje kurs fördelas deltagarna på orkestrar och stämmor beroende på förkunskaper. Som orkesterledare och instruktörer deltar erfarna musiker och pedagoger.

Sommarens musikskolor 2016

TypÅlderDatumPlatsAnmälan
Blåsorkester10–16 år27 juni–3 juliRalingsåsgården
Aneby
ANMÄLAN
Brassband10–16 år27 juni–3 juliHjortsbergagården
Alvesta
ANMÄLAN
Brassband och
blåsorkester
Från 16 år1–7 augSödra Vätterbygdens Folkhögskola
Jönköping
ANMÄLAN